Új építésű társasház
Pápa, Gyimóti út 78.

A beruházásról

Általános ismertető

 

Épületegyüttes bemutatása

A Tókert Lakópark projektünkben a Pápa, Gyimóti út 78. sz. alatti saroktelken (az Ötödik utca és Gyimóti út kereszteződésénel). az építkezés I-II. ütemeiben már 2003-2005. években felépült 4 egymás mellé sorolt épületben meglévő 26 lakásos társasház mellé kerülő újabb épületegyüttesünk várja 2020. II. negyedévben új lakóit!

Az idei évben kezdődő, a projekt lezáró III. ütemben 2 épületben újabb 12 db 61,45 m2 alapterületű, azonos alaprajzi elrendezésű: Étkező-konyhás NAPPALI + 2 hálószobás, erkélyes ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás talál majd gazdára, melyeket a fenti menüben jobbra található keresés menüpontokra kattintva külön-külön is megtekinthet.

Az emeleti lakásokhoz esővédett erkély, a földszintiekhez nagy méretű, kertkapcsolatos terasz és lekerített saját kertrész továbbá minden lakáshoz számozott térkövezett parkolóhely és külön épületben 1-1 db 4 m2-es zárható tárolóhelyiség tartozik.
 
A lakások megvásárlásához CSOK, kedvezményes hitel és minden egyéb lakáscélú megtakarítás is felhasználható,
így akár SAJÁT ERŐ NÉLKÜL is új lakáshoz juthat!

Az épületegyüttes tervezésénél fő szempont volt az ideális élettér megteremtése rendezett környezetben. A funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt fektettünk az építmény esztétikai megjelenésére is: a telek ideális fekvésének köszönhetően valamennyi lakásunkat nagy üvegfelületek, megfelelően tájolt, könnyen átszellőztethető hálószobák és napsütötte nappalik jellemzik. Az ezekkel egy térben kialakított étkező-konyhakapcsolat a térérzetet tovább növeli. A kedvező DNY-i tájolású, szél- és esővédett erkélyek és teraszok tavasszal és ősszel is lehetővé teszik a kellemes ott tartózkodást.
Teljes beruházás
Projekt megnevezése:             Tókert Lakópark
Építkezés helye: Pápa, Gyimóti u. 78. (1390/1. hrsz.)
Építkezés kezdete: 2019. I. név
Építtető (Beruházó): ARCUS COLORATUS Ingatlanforgalmazó Kft.   
Székhely: 8500 Pápa, Szent László u. 1.
Építési ütemterv
Ütem megnevezése: I. Ütem II. Ütem
Cím: Gyimóti út. 78. D-E. ép. Gyimóti út. 78. F-G. ép.
Építés kezdete: 2003. április 2005. október
Épület átadása: 2005. július 2006. augusztus
Ütem megnevezése: III. Ütem  
Cím: Gyimóti út. 78. A-B. ép.  
Építés tervezett kezdete: 2019. I. n.év  
Tervezett átadás: 2020. II. n.év  

Műszaki ismertető

A műszaki terveket az eddig jól bevált és korábbi ügyfeleink által is elismert azon koncepció jegyében készíttettük el, hogy az épületek látványosan gyors, szakszerű munkával felépíthetőek legyenek. Az kivitelezést követően teljesen befejezett állapotba kerülnek a társasház közös használatú ill. közös érdekeket szolgáló részei, többek között
- a teljes épület- és tetőszerkezet, lépcsőház
- homlokzatok (12 cm hőszigeteléssel, külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel)
- a közművek
- a bekerített belső udvar térburkolt közlekedő utakkal, parkolóhelyekkel, zöldfelületekkel


Lakások műszaki készültsége

A lakások egyedi vevőigény szerinti kivitelben „KULCSRAKÉSZEN”kerülnek átadásra:A „KULCSRAKÉSZ” állapotban átadott lakás műszakilag teljesen kész, beköltözhető állapotú. (Lámpatestek, bútorok és háztartási gépek, valamint függönyök és karnisok továbbá belső ajtók kilincs és zárcímke nélkül)
Lakásonként programozható termosztáttal egyedileg szabályozható saját padlófűtés-rendszert alakítunk ki (a fürdőben törülközőszárítós radiátorral), így minden lakáshoz a lépcsőházban elhelyezett külön kondenzációs gázüzemű kombi-kazán, lakásonként egyedi gáz-, villany- (1*32 A) és ivóvíz fogyasztásmérő tartozik.
A lakások tartozéka a csengő és kaputelefon: lakásonként 1 db kézi beszélővel, amellyel a földszinti bejáratnál elhelyezett külső egységgel beszélni és a lépcsőházajtót gombnyomással távnyitni lehet; minden szobában kábel-tv csatlakozás.

Az A. épület fszt. 2. sz. továbbá a B. épület fszt. 1. sz. AKADÁLYMENTESÍTETT lakások kerekesszékes mozgáskorlátozottak által is használhatók:

 • az e lakásokhoz tartozó parkolóhelytől a lakás udvari teraszához vezető térkövezett járdán illetve a teraszhoz csatlakozó (6,5 %-os lejtésű) rámpán keresztül közelíthető meg,
 • a nappaliba vezető erkélyajtó kívülről kilinccsel nyitható és kulccsal is zárható,
 • valamennyi belső ajtó mérete 90/210 cm (átjárható szélessége: 83 cm),
 • a külső ablakok alsó zárkezelésűek (kilincsük ülő helyzetből is elérhető),
 • villanykapcsolók beépítési magassága: 120 cm,
 • a WC a fürdőben kerül kiépítésre (a terv szerinti WC-helyiség Gardróbként vagy Kamraként használható).


Lakások egyedi kialakítása

Az építkezés műszaki készültségének függvényében – amennyiben az a kivitelezés ütemét és a technológiai sorrend betartását nem akadályozza) lehetőséget biztosítunk egyedi igényeik szerinti belső kialakításra:
 • ajtólapok színe: fehér/bükk/dió/calvados/mahagóni (16e Ft/ajtó felár ellenében további 15 féle színárnyalat),
 • laminált parketta típusa és színe,
 • csempék-járólapok elhelyezése, típusa és színe,
 • elektromos szerelvények színe és elhelyezése (kapcsolók, aljzatok)
 • a konyhasarok bútortervhez igazodó gépészeti kialakítása (mosogató és konyhagépek helye), igény szerint beépíthető gáz- vagy villanytűzhely (akár vegyes üzemű is),
 • fürdőszoba elrendezése (kád vagy zuhanykabin, felár ellenében dupla mosdó),
 • a fürdőbe a mosógép helyére is kérhető WC, ebben az esetben:
  • a mosógép a konyhabútorba építhető be,
  • a terv szerinti külön WC-helyiség is megtartható vagy kérhető berendezés nélküli Gardróbként.
Vevő a Beruházó által megjelölt (helyi) forgalmazónál meghatározott termékkör több típusából választhat. A mintakollekcióból választható termékek ellenértékét a KULCSRAKÉSZ vételár tartalmazza. Az egyes lakások eladási árának meghatározásánál helyiségenként az alaprajzon feltüntetett típusú burkolatokkal és szerelvényekkel számoltunk.